Welkom bij gilbertthemen.com | Succesvol Gelukkig | High Performance Reset Coaching & Training

Back to Blog
ochtendritueel - dit bepaalt je leven

Ochtendritueel: Dit bepaalt je leven!

1. the reset weekly ochtendrituelen

 



 
Hier een video over: Ochtendritueel: Dit bepaalt je leven!

(Ik vertel in deze video wat de twee belangrijkste momenten van de dag zijn, en die jouw leven grotendeels bepalen)



De meeste mensen krijgen niet wat zij willen, omdat zij zich er niet of nauwelijks bewust van zijn dat  twee  momenten van de dag hun leven bepalen.

Je kunt de beste opleidingen hebben gehad ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling, en toch kun je niet of nauwelijks resultaat zien. Waarom is dat?

In deze korte video geef ik aan wat daar de reden van kan zijn.

Transcript van de video:

Doe je de juiste dingen die je hebt geleerd en ben je niet tevreden met het resultaat.
Als dat zo is…. Check dan deze video!

Hey, ik ben Gilbert Themen, en in deze video ga ik het hebben over de twee belangrijkste momenten van de dag die jouw leven grotendeels bepalen. Veel mensen vallen regelmatig met het gevoel van angst in slaap. Vaak pieker je vooral vlak voor je naar bed gaat en vlak voor je in slaap valt.

En dat heeft meer gevolgen dan je denkt. Want het gevoel van angst dat je meeneemt in je slaap kan je belemmeren om jouw ideale leven te creëren. Klinkt misschien vreemd, maar eigenlijk is het wel logisch, want hoe jouw leven er uit ziet wordt grotendeels bepaald door een aantal natuurwetten. Je kunt ze ook natuur regels noemen. Zo heb je de wet van vibratie en de wet van aantrekkingskracht.

En deze maken geen onderscheid tussen positief en negatief. Dit betekent dat jouw negatieve gedachtes en gevoelens ervoor kunnen zorgen dat je ook negativiteit zult aantrekken. En dat dingen vaak niet gaan zoals jij dat wilt. Op het moment dat je in slaap valt, gaat je onderbewuste als het ware open. En is het vatbaar voor suggesties. En als je daar dus negativiteit instopt, in dat moment, met het bijbehorende gevoel van angst zul je waarschijnlijk negativiteit ontvangen, nadat je weer wakker bent geworden.

Zo simpel werken natuur wetten. input staat gelijk aan output. En energie volgt aandacht. En waar jij je dus op focust zal vroeg of laat gebeuren. Het maakt gewoon geen onderscheid tussen goed of fout of wat dan ook. Dus als je meer positiviteit in je leven wilt, zul je je onderbewuste moeten voeden met positieve gedachtes en gevoelens, net voordat je in slaap valt. En ook meteen als je weer wakker wordt.

Want dat zijn de twee momenten op de dag dat jouw onderbewuste openstaat voor suggesties. Met een ochtendritueel wat speciaal hierop is gericht, kun je het verschil maken door te leren om je te focussen op positiviteit bij 't in slaap vallen, maar ook op het moment dat je weer wakker wordt. Ik vraag me af of het herkenbaar bij je is, en wat jouw gedachten hierover zijn. Laat je reactie hieronder ergens in de post achter.

Heb je hulp nodig bij het creëren van een krachtige ochtendritueel dat afgestemd is op jouw doelen stuurde een prive bericht, Of download gratis mijn Stappenplan/Checklist voor een het creëren van een krachtig ochtendritueel De link is ergens hier in de post. Dit was het weer voor deze video. Ik wens je een hele fijne dag, en tot de volgende RESET video.

Download NU het Stappenplan/Checklist. Klik de link in het bericht om het te downloaden.



Heb je het boek: Pluk de Dag! De Kracht van Loslaten al gelezen?
Als je mijn video's of blogs interessant vindt en je wil het proces van loslaten leren, lees dan mijn boek. 
Klik op deze link voor meer informatie

Wil je meer inspiratie, tips en tricks via Social Media, klik dan op de volgende link: https://www.gilbertthemen.com/inspiratie

 

RESET Meditations

Dé meditatie & zelfhypnose app die je leven gegarandeerd positief verandert!

Dit is wat je krijgt:

  • Toegang tot de RESET Meditation App en website
  • Tools toegespitst op jouw wensen en doelen 
  • 1.2.3. RESET Meditation Recepten (om jezelf te RESETTEN)
  • Meditaties en muziek 
  • Binaural Beats (deep healing music)
  • Meditaties, zelfhypnoses, affirmaties, voor ieder moment
    (Variërend van 3 min tot 60 minuten)
  • Maandelijkse nieuwe meditaties, visualisaties en muziek!
  • Krachtige PowerSongs en Spoken Words die je inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen.
  • Luisterboeken:
    - Pluk de dag! De Kracht van Loslaten - Gilbert Themen
    - The Power Of The Subconscious Mind - Joseph Murphy
  • 'The RESET' Morning Rituals Training (normale prijs: € 197,-)

Klik op de oranje knop voor meer informatie.

Ja, dat wil ik!