Welkom bij gilbertthemen.com | Succesvol Gelukkig | High Performance Reset Coaching & Training

Back to Blog

Corona angst of Corona kans?

the reset blog

Wat een roller coaster de laatste dagen! Er worden steeds minder grapjes gemaakt over het Corona virus, veel mensen lijken steeds meer te handelen vanuit angst. Het stijgend aantal Corona gevallen en de maatregelen die de overheid nu neemt, hebben zelfs tot gevolg gehad dat mensen in grote getale zijn gaan hamsteren en zelfs vechten om een pak toiletpapier. Wie had dat twee weken geleden gedacht?

Ik merk dat veel mensen een onbestemd, onrustig of zelfs ronduit angstig gevoel hebben gekregen door de ontwikkelingen van de laatste dagen. Dit wordt nog eens extra aangewakkerd door social media en het nieuws. Het paniekgevoel overheerst.

Hierin meegaan is makkelijk. Er zal zoveel gezegd en geschreven worden dat je er fulltime mee bezig kunt zijn en jezelf daarmee alleen maar onrustiger en angstiger kunt maken. Is dat handig? Je voelt waarschijnlijk zelf ook wel dat dit niet handig is. Wat ik wil zeggen, is dat je – ook in deze tijden – een keuze hebt om al dan niet mee te gaan in deze collectieve paniek.

Maar hoe doe je dat dan, niet meegaan met de meute? Ikzelf probeer zoveel mogelijk in te voelen: kan ik er wat aan doen, of niet? En ook: is het nuttig, of niet? Natuurlijk hou ik me aan de regels die vanuit de wetenschap worden gesteld en neem ik mijn verantwoordelijkheid door zo min mogelijk onder de mensen te zijn, mijn trainingen online te doen, maar vooral: me te focussen op rust, te komen vanuit liefde en te denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Een paar tips:

  1. Kijk niet de hele dag op social media en nieuwssites: doe dit hooguit twee keer per dag voor een check op de laatste (betrouwbare) updates, zoals op de website van de World Health Organization;
  2. Probeer je te focussen op de positieve kanten die deze ongebruikelijke situatie toch ook met zich meebrengt: je kunt meer tijd doorbrengen met je gezin en hebt ook tijd voor zaken waar je normaal gesproken waarschijnlijk te weinig tijd voor neemt, zoals eens kritisch te kijken naar je eigen leven en te werken aan je mindset. En dat laatste kan je in dit soort tijden echt helpen om te dealen met deze situatie, zodat er ook iets positiefs uit voortkomt.

Doe er je voordeel mee!

Gilbert





Heb je het boek: Pluk de Dag! De Kracht van Loslaten al gelezen? Nee! 

Wil je leren hoe je nog meer vrijheid, energie en rust kunt ervaren?

Ontvang dan GRATIS mijn boek: “Pluk de Dag! De Kracht van Loslaten”, alleen de verzendkosten zijn voor jou. Wel zo eerlijk, toch?
Claim NU jouw exemplaar via: www.plukdedagboek.com



Quote(s) om te delen op Social Media:




 

RESET Meditations

Dé meditatie & zelfhypnose app die je leven gegarandeerd positief verandert!

Dit is wat je krijgt:

  • Toegang tot de RESET Meditation App en website
  • Tools toegespitst op jouw wensen en doelen 
  • 1.2.3. RESET Meditation Recepten (om jezelf te RESETTEN)
  • Meditaties en muziek 
  • Binaural Beats (deep healing music)
  • Meditaties, zelfhypnoses, affirmaties, voor ieder moment
    (Variërend van 3 min tot 60 minuten)
  • Maandelijkse nieuwe meditaties, visualisaties en muziek!
  • Krachtige PowerSongs en Spoken Words die je inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen.
  • Luisterboeken:
    - Pluk de dag! De Kracht van Loslaten - Gilbert Themen
    - The Power Of The Subconscious Mind - Joseph Murphy
  • 'The RESET' Morning Rituals Training (normale prijs: € 197,-)

Klik op de oranje knop voor meer informatie.

Ja, dat wil ik!