Welkom bij gilbertthemen.com | Succesvol Gelukkig | High Performance Reset Coaching & Training

Back to Blog

Geloof het of niet, dit is waarschijnlijk het beste om te doen!

the reset blog


JA, JUIST NU GELDT: ‘2020’ Dit jaar is van mij!  

The RESET PowerSong: '2020' Dit Jaar is van Mij!

Toen ik het nummer ‘2020, dit jaar is van mij!’ eind vorig jaar schreef, had ik niet kunnen bedenken hoe toepasselijk dit nummer is gebleken – niet alleen voor mij natuurlijk, maar voor ons allemaal.

Ik zong bijvoorbeeld: “Laat dit jaar je activeren om te krijgen wat je graag wilt” en om keuzes te maken en je kans te pakken om te groeien. Hoe bijzonder is het dat juist 2020 een uitgelezen kans biedt om aan al deze zaken te werken, zodat je makkelijker kunt omgaan met tegenslagen zoals die waarin we nu met z’n allen zitten.

De eerste drie maanden van 2020 zijn inmiddels (bijna) voorbij, en ik kan me zo voorstellen dat veel mensen op dit moment nu juist niet het gevoel hebben dat 2020 ‘hun’ jaar is. De enorme onzekerheid en het onbestendige gevoel van wat de toekomst gaat brengen maakt dat de angst er goed in zit. Ik beschreef in mijn artikel Corona angst of Corona kans’  al dat het angstgevoel heel begrijpelijk is, maar dat je niettemin altijd de keuze hebt om niet teveel mee te gaan in de collectieve paniek, en wat je zou kunnen doen om het gevoel van angst te verminderen.

De Corona crisis betekent wat mij betreft dat we niet bij de pakken moeten gaan neerzitten met z’n allen. Juist niet! Dit is juist het moment om er een tandje bij te doen, te werken aan jezelf en te beseffen wat je allemaal nog wél hebt. Om te denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Om te werken aan (zakelijke) mentale groei. Precies zoals ik heb gezongen in ‘2020, dit jaar is van mij’.

Laat deze tijd je aanmoedigen en niet ontmoedigen! Dan is deze moeilijke tijd niet verloren geweest.

Wie denk je dat het verschil gaat maken?


Stel je voor dat de Corona crisis voorbij is en dat je gedurende al die tijd voornamelijk in angst hebt geleefd, waardoor je groei op persoonlijk en zakelijk gebied gestagneerd is, hoe zou je je dan voelen? En stel je voor dat jouw collega of concurrentie deze periode heeft benut om zich juist wel met persoonlijke en zakelijke groei bezig te houden, wie denk je dat het verschil gaat maken?

Alles heeft een begin en een eind! Dat geldt dus ook voor deze crisis. Dat is een feit. De vraag is of jij de tussenliggende periode nuttig gebruikt, zodat je straks optimaal klaar bent voor de periode die na de crisis voor je ligt. De meest succesvolle mensen (op persoonlijk en zakelijk gebied) worden “geboren” in tijden van crisis. Kortom: neem geen gas terug, maar geef juist gas daar waar het kan en nodig is, of dit nou op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is of op zakelijk gebied, of beide: kijk wat jij nodig hebt, die tijd is er nu!

Op welk gebied kun jij het verschil maken?

De vraag is nu: Op welk gebied kun jij het verschil maken? Op persoonlijk, relationeel of carrièregebied? Of juist op het gebied van gezondheid, opvoeding en/of het verbeteren van jouw levensstijl? Op welk vlak of vlakken is werk aan de winkel? En zijn de verschillende gebieden wel goed op elkaar afgestemd? Klopt of past jouw missie nog bij jou? Wie wil je zijn? Welke overtuigingen dienen jou nog of juist niet (meer)?  Welke zaken vind je belangrijk of zou je belangrijk moeten vinden? Welke vaardigheden of gedrag zou je kunnen aanleren of juist afleren? Dit zijn allemaal vragen waarmee je in deze crisisperiode aan de slag kunt gaan.

Het kan zijn dat je nu denkt: “Ja, maar Gilbert, dat weet ik wel.” Ik zou je dan willen zeggen: weten is iets anders dan doen. Heel veel mensen weten dat bewegen goed voor ze is, maar niettemin nemen ze er niet of nauwelijks de tijd voor.  Wees niet een van die mensen!

Zoals gezegd zong ik in het laatste couplet van mijn nummer het volgende:

“Laat dit jaar je activeren om te krijgen wat je graag wilt. Of doe het niet, maar dan sta je ..waarschijnlijk.. stil..”

Wat de natuur ons vertelt is…

In de natuur moeten mensen, dieren en planten gevoed worden om te kunnen (blijven) groeien. In feite zie je dit principe ook terug in onze economie: als de economie plat wordt gelegd door een virus, komt het stil te liggen. We blijken onvoldoende voorbereid op deze onverwachte situatie en reageren primair vanuit angst.

Grijp dus nu jouw kans nog meer te leven vanuit liefde!  Ga de verwijdering van jezelf tegen door dichterbij jezelf te komen, jezelf meer vorm te geven en te komen vanuit liefde.

Wat je zou kunnen doen..

Om mijn steentje bij te dragen, organiseer ik tegen een aanzienlijk gereduceerd bedrag een 6 weekse ‘LIVE’ onlinetraining, waarin ik er samen met jou aan zal werken om de komende tijd nuttig te besteden vanuit de principes van mijn boek “Pluk de dag, de Kracht van Loslaten.” 

Wees snel om jouw plaats te verzekeren...

Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Klik hier!

Doe hier je voordeel mee!

Gilbert

 





Heb je het boek: Pluk de Dag! De Kracht van Loslaten al gelezen? Nee! 

Wil je leren hoe je nog meer vrijheid, energie en rust kunt ervaren?

Ontvang dan GRATIS mijn boek: “Pluk de Dag! De Kracht van Loslaten”, alleen de verzendkosten zijn voor jou. Wel zo eerlijk, toch?
Claim NU jouw exemplaar via: www.plukdedagboek.com

Quote(s) om te delen op Social Media:

RESET Meditations

Dé meditatie & zelfhypnose app die je leven gegarandeerd positief verandert!

Dit is wat je krijgt:

  • Toegang tot de RESET Meditation App en website
  • Tools toegespitst op jouw wensen en doelen 
  • 1.2.3. RESET Meditation Recepten (om jezelf te RESETTEN)
  • Meditaties en muziek 
  • Binaural Beats (deep healing music)
  • Meditaties, zelfhypnoses, affirmaties, voor ieder moment
    (Variërend van 3 min tot 60 minuten)
  • Maandelijkse nieuwe meditaties, visualisaties en muziek!
  • Krachtige PowerSongs en Spoken Words die je inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen.
  • Luisterboeken:
    - Pluk de dag! De Kracht van Loslaten - Gilbert Themen
    - The Power Of The Subconscious Mind - Joseph Murphy
  • 'The RESET' Morning Rituals Training (normale prijs: € 197,-)

Klik op de oranje knop voor meer informatie.

Ja, dat wil ik!